de blink7422 pe Joi Oct 09, 2008 10:39 am
mi s-a interzis accesul de catre administratorul forumului intr-un mod abuziv...
motivul a fost neseriozitate...
ma intreb ce intelege adminul prin seriozitate atata timp cat nimeni de pe forumul asta nu poate da niste informatii cu referire la fizica gazelor si accidente de scufundare (discutii destul de serioase)
iar legat de celelalte posturi... sa fim realisti DIVING IS FUN! si asta nu reiese atata timp cat restrictionati accese.
ma intreb cat de mohorati sunt cei ce fac scufundari cu voi...
remember boys... daca in armata si comercial ai motive de ingrijorare si teama, in scufundarile recreationale e bine sa ii lasati pe altii sa faca treaba daca voi vreti sa trageti aceleasi sentimente pe care le aveti la locul de munca, intr-un hobby
hobby-ul inseamna placere si daruire
by the way... ma intreb cu ce autorizatie au fost luate ambarcatiuni de la Centru si folosite in scop personal???
si inca o chestiune si mai grava ce tine de ordine interioara... in caz ca nu stie nimeni, personalul angajat in cadrul armatei, nu are dreptul sa lucreze sau sa colaboreze cu societati comerciale...
in sensul "gandirii" voastre, tocmai ce ati primit un motiv de restrictionat acces, sau eventual de sters un cont
cele de mai sus reprezinta parerea si impresia mea personala...
in concluzie comportamentul vostru lasa o profunda nota de dezgust...