Prima scufundare

SCUBA Diving

Moderatori: admin, Nicholas

Prima scufundare

Mesajde admin pe Mie Mai 14, 2008 3:02 pm

Impresii despre prima intrare sub apa
admin
Administratorul site-ului

Prima scufundare

Mesajde Nicholas pe Joi Mai 22, 2008 8:46 pm

Care sunt impresiile sau păţaniile dvs la prima scufundare? A fost bine ? A fost rău? A fost amazing?
Impărtăşiţi-le cu ceilalţi....
Nicholas

Locaţie: Constanta & Vama Veche

Re: Prima scufundare

Mesajde blink7422 pe Joi Aug 14, 2008 6:56 pm

it was... awesome!
blink7422

Mesajde xnici pe Joi Aug 21, 2008 3:11 pm

Acum cateva zile am intrebat in Grecia daca cineva care nu stie sa inoate poate face scufundari. Mi s-a raspuns ca poate, fara probleme. Ma intreb daca chiar asa este. Eu nu stiu sa inot, am o fobie de apa, dar in ceea ce priveste siguranta, adica daca stiu ca sunt in siguranta, nu-mi este frica, in schimb daca sunt in apa la un metru fara nici un echipament deja imi este foarte frica sa nu ma inec. Am fost cu submarinul, cu Kalypso si nu am avut probleme. Deci ideea de a intra in apa nu-mi creeaza probleme decat atunci cand nu ma simt protejata. As vrea sa stiu daca Scuba diving iti ofera acea siguranta de care un om cu fobie de moarte mai degraba decat de apa o are si mai ales in ce consta programul de initiere in scufundari si cat costa. Precizez ca nu stiu sa inot, dar numai pentru ca mi-a fost prea teama sa incerc. Este foarte greu sa faci scuba diving? Te supravegheaza cineva in permanenta? Imi doresc foarte mult sa inot si stiu ca numai asa as putea sa cunosc lumea subacvatica. Spuneti-mi ca am o sansa :).
Va multumesc.
xnici

Mesajde Nicholas pe Lun Aug 25, 2008 11:14 pm

xnici scrie:Acum cateva zile am intrebat in Grecia daca cineva care nu stie sa inoate poate face scufundari. Mi s-a raspuns ca poate, fara probleme. Ma intreb daca chiar asa este. Eu nu stiu sa inot, am o fobie de apa, dar in ceea ce priveste siguranta, adica daca stiu ca sunt in siguranta, nu-mi este frica, in schimb daca sunt in apa la un metru fara nici un echipament deja imi este foarte frica sa nu ma inec. Am fost cu submarinul, cu Kalypso si nu am avut probleme. Deci ideea de a intra in apa nu-mi creeaza probleme decat atunci cand nu ma simt protejata. As vrea sa stiu daca Scuba diving iti ofera acea siguranta de care un om cu fobie de moarte mai degraba decat de apa o are si mai ales in ce consta programul de initiere in scufundari si cat costa. Precizez ca nu stiu sa inot, dar numai pentru ca mi-a fost prea teama sa incerc. Este foarte greu sa faci scuba diving? Te supravegheaza cineva in permanenta? Imi doresc foarte mult sa inot si stiu ca numai asa as putea sa cunosc lumea subacvatica. Spuneti-mi ca am o sansa :).
Va multumesc.

Trimite-mi nr de telefon la office@aquaventure.ro si vorbim la telefon
Nicholas

Locaţie: Constanta & Vama Veche

Mesajde leilutza pe Dum Iun 20, 2010 8:27 am

amaizing,cool,tare,super!
leilutza

Înapoi la Scoala de scafandri Aquaventure