xnici scrie:Acum cateva zile am intrebat in Grecia daca cineva care nu stie sa inoate poate face scufundari. Mi s-a raspuns ca poate, fara probleme. Ma intreb daca chiar asa este. Eu nu stiu sa inot, am o fobie de apa, dar in ceea ce priveste siguranta, adica daca stiu ca sunt in siguranta, nu-mi este frica, in schimb daca sunt in apa la un metru fara nici un echipament deja imi este foarte frica sa nu ma inec. Am fost cu submarinul, cu Kalypso si nu am avut probleme. Deci ideea de a intra in apa nu-mi creeaza probleme decat atunci cand nu ma simt protejata. As vrea sa stiu daca Scuba diving iti ofera acea siguranta de care un om cu fobie de moarte mai degraba decat de apa o are si mai ales in ce consta programul de initiere in scufundari si cat costa. Precizez ca nu stiu sa inot, dar numai pentru ca mi-a fost prea teama sa incerc. Este foarte greu sa faci scuba diving? Te supravegheaza cineva in permanenta? Imi doresc foarte mult sa inot si stiu ca numai asa as putea sa cunosc lumea subacvatica. Spuneti-mi ca am o sansa.
Va multumesc.
Înapoi la Scoala de scafandri Aquaventure
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator